EDY-AND CONSTRUCTII

Desprinsa in anul 2008 din firma Petrobel, Edy-And Constructii va ofera in continuare produse si servicii de calitate. Infiintata in 1992, cu capital privat si avind doar doi angajati, Petrobel si-a inceput activitatea prin comercializarea de materiale de constructii. Pe masura ce aceasta activitate a luat amploare, au fost introduse in nomenclatorul de produse si tigle metalice Lindab. Pentru acestea se cerea asigurat si montajul astfel ca firma a inceput sa isi extinda activitatea si in domeniul constructiilor civile.

Pentru acea perioada de pionierat a fost singura firma din Moldova care executa lucrari de acoperire a constructiilor civile cu tigle metalice suedeze, cele mai bune existente pe piata. A urmat apoi o perioada de dezvoltare a activitatii firmei, iar din 1999 a inceput o colaborare extrem de fructuoasa cu Lindab Rominia care a deschis noi orizonturi in ce priveste largirea gamei de produse si de lucrari efectuate, de la constructiile civile la cele industriale.

Astfel, in anul 2000 s-a introdus in obiectul de activitate si executia de lucrari de tamplarie exterioara folosind profile PVC germane Veka, pentru tamplarie cu geam termopan si ferestre de mansarda Velux. Acest lucru a completat cu succes inceperea activitatii de constructii atat civile cit si industriale, la scara larga.

A urmat apoi o perioada de rodnica colaborare cu Veka Romania si cu Velux Romania, ceea ce a permis marirea productiei si extinderea lucrarilor si in judetele invecinate, astfel ca s-a deschis o reprezentanta a firmei si in Piatra Neamt. Aceasta extindere a activitatii a culminat in anul 2004 cu un record la suprafata de acoperis metalic Lindab montat numai in acel an, de peste 140.000 mp.

Din anul 2004, a inceput o colaborare foarte buna cu Wienerberger pentru distributia de caramida Porotherm, asigurand si transportul la domiciliu,  caramida ce se foloseste cu succes si pentru punerea in opera a constructiilor civile.

Tot in 2004 a inceput productia de tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan care reprezinta o alternativa a tamplariei din PVC existenta anterior in productie. De asemenea, odata cu inceperea preocuparilor si pentru amenajarile interioare, s-a inceput productia de usi clasice de interior din lemn masiv.

In 2006 incep lucrarile pentru construirea unui ansamblu de blocuri situat in Burdujeni, urmand apoi alte proiecte, cum ar fi scoli si hale industriale.

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0723 575 254
Contact