Cu ani in urma lemnul nu oferea durabilitate, deoarece acesta isi modifica forma in decursul timpului, datorita tensiunilor existente in fibra. Astazi, gratie tehnologiei, folosim o metoda sigura pentru a impiedica modificarea formei, aceasta constand in stratificarea lemnului. Acum, aveti posibilitatea sa alegeti intre diferite esente de lemn stratificat cum ar fi: molid, pin, stejar, meranti sau alte esente.

Astfel, combinand avantajele lemnului stratificat cu cele ale sistemului modern de sticla termopan obtinem o foarte buna izolare termica si fonica. Tehnologia germana de prelucrare a lemnului stratificat, dezvoltata de firma Weinig asigura garantia calitatii produselor noastre.

Dupa prelucrarea lemnului stratificat, protejarea lui impotriva actiunii factorilor de mediu (variatii de temperatura, ploaie, vant, ultraviolete, degradare biologica, etc.) este realizata prin aplicarea unui tratament adecvat la faza de finisaj. De aceea folosim lacurile si vopsele firmei Sikkens, care sunt eficiente si totodata ecologice.

Pentru a conferi siguranta in exploatare, echipam atat ferestrele cat si usile cu feronerie de calitate oferita de firma germana Roto. Prin sistemul de reglaj fin al zavorarilor si prin folosirea garniturilor adecvate putem sa asiguram etanseitatea deplina a ferestrelor cu deschidere osilobatanta (in plan orizontal si in plan vertical).

Pentru a prelungi durata de viata a piesei cea mai supusa la deteriorare, adica lacrimarul, acesta este inlocuit cu unul din aluminiu tratat special, produs de firma germana Gutmann.

Asa intelegem noi sa contribuim la confortul dumneavoastra …

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0723 575 254
Contact