Edy-And Construcţii Logo
Lemn stratificat
Lemnul stratificat

     Cu ani în urmă lemnul nu oferea durabilitate, deoarece acesta îşi modifica forma în decursul timpului, datorită tensiunilor existente în fibră. Astăzi, graţie tehnologiei, folosim o metodă sigură pentru a împiedica modificarea formei, aceasta constând în stratificarea lemnului. Acum, aveţi posibilitatea să alegeţi între diferite esenţe de lemn stratificat cum ar fi: molid, pin, stejar, meranti sau alte esenţe.

    Astfel, combinând avantajele lemnului stratificat cu cele ale sistemului modern de sticlă termopan obţinem o foarte bună izolare termică şi fonică. Tehnologia germană de prelucrare a lemnului stratificat, dezvoltată de firma Weinig asigură garanţia calităţii produselor noastre.

    După prelucrarea lemnului stratificat, protejarea lui împotriva acţiunii factorilor de mediu (variaţii de temperatură, ploaie, vânt, ultraviolete, degradare biologică, etc.) este realizată prin aplicarea unui tratament adecvat la faza de finisaj. De aceea folosim lacurile şi vopsele firmei Sikkens, care sunt eficiente şi totodată ecologice.

    Pentru a conferi siguranţă în exploatare, echipăm atât ferestrele cât şi uşile cu feronerie de calitate oferită de firma germană Roto. Prin sistemul de reglaj fin al zăvorârilor şi prin folosirea garniturilor adecvate putem să asigurăm etanşeitatea deplină a ferestrelor cu deschidere osilobatantă (în plan orizontal şi în plan vertical).

    Pentru a prelungi durata de viaţă a piesei cea mai supusă la deteriorare, adică lăcrimarul, acesta este înlocuit cu unul din aluminiu tratat special, produs de firma germană Gutmann.

    
    Aşa înţelegem noi să contribuim la confortul dumneavoastră ...
 

Fabrică & Showroom

Str. Castelului FN
Salcea 727475
jud. Suceava
Tel/Fax: 0330 505 270
Tel: 0723/575 254
E-mail: info@edyand.ro
Web: www.edyand.ro

Apartamente noi în Suceava

Garsoniere şi apartamente noi în Suceava

Parteneri


Sunteti la  : Edy-And Construcţii Prima pagină Lemnul stratificat