OFERTARE

Fiind interfata cu clientii, ofertarea reprezinta una din verigile importante ale firmei noastre.
Cerintele pietei fiind tot mai mari, orientarea clientilor facandu-se catre calitate, departamentul nostru tehnic/ofertare – este compus din ingineri cu experienta in domeniu, fiind gata sa va sfatuiasca in alegerea variantelor economico-functionale, optime.
Programele informatice pe care firma noastra le foloseste in realizarea ofertelor, contin elementele caracteristice fiecarei lucrari, inclusiv detalii tehnice, pretul pe fiecare tipologie, cota de discount acordata.

MASURATORI

Firma noastra realizeaza masuratorile tamplariei necesare spatiului de montaj, dimensionând, evaluând si indicând varianta de tâmplarie în functie de conditiile existente.

TRANSPORT SI MONTAJ

Transportul este realizat de catre firma noastra prin folosirea autoturismelor proprii, echipate cu stative speciale ce permit transportul fara riscuri a tamplariei si a geamurilor.
Aceste elemente asigura o livrare la termenul stabilit in contract, a intregii lucrari, punctualitatea si promptitudinea, fiind apreciata de toti clientii nostri.

Deoarece calitatea unei tamplarii este influentata si de calitatea montajului, acesta este executat de catre firma noastra cu personal calificat, folosindu-se materiale ca: ancore de otel, suruburi autofiletante, bolturi si accesorii de fixare, spuma poliuretanica, silicon, respectandu-se intocmai specificatiile de montaj pentru ferestre si usi destinate locuintelor, asigurandu-se parametrii statici impusi.

Montajul este executat de un personal cu o vasta experienta, in conditii de maxima acuratete, rapiditate si profesionalism.

GARANTIE SI POST-GARANTIE

SC Edy-And Constructii SRL ofera o garantie de :
10 ani, pentru feronerie ROTO NT
3 ani, pentru geamul termopan low-e cu argon
2 ani, pentru tamplaria de interior
2 ani, pentru montaj
pentru produsele comercializate in cazul respectarii conditiilor de mai jos. Termenul de garantie curge de la data achizitionarii si montarii. Asigurarea garantiei se face prin remedierea sau inlocuirea componentelor defecte sau, dupa caz, a intregului produs.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte urmatoarele indicatii:
1. In momentul aparitiei unei defectiuni, cumparatorul va inceta sa utilizeze produsul.
2. Cumparatorul nu va interveni asupra produsului pentru o eventuala incercare de remediere.

  • Dreptul la garantie se pierde in urmatoarele cazuri:
  • defectarea s-a produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare
  • produsul a suportat interventia unor alte persoane decat personalul specializat al SC Edy-And Constructii SRL
  • clientul nu prezinta factura si certificatul de garantie al produsului

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Declaram pe propria raspundere ca produsele ce fac obiectul prezentului document sunt in conformitate cu prevederile art.5 din HG nr.1.022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului.

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0723 575 254
Contact