Sisteme de acoperis din tabla tip tigla si tabla faltuita

Alti colaboratori pentru sistemele de acoperisuri rezidentiale si nu numai :

Tabla tip tigla

Binecunoscutul profil al tiglei Lindab Nordic 400 confera eleganta acoperisului dumneavoastra iar gama larga de culori, incluzand atat culori clasice cat si moderne, cu strat lucios sau mat al suprafetei, va ofera libertate deplina in alegere. Acoperisul din tigle metalice Lindab Nordic 400 satisface cele mai exigente gusturi in materie. Acoperisul din tigle metalice este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperire cu poliester – cel mai bun sistem testat de pe piata.
Poliesterul lucios – PE, in strat cu grosime de 25 µm, este cea mai frecvent utilizata varianta de acoperire, oferind culori stralucitoare si o durata mare de viata. Adaugati la acestea pretul atractiv si veti avea o alternativa de acoperire excelenta.
Poliesterul mat – MPE, cu o grosime de 30 µm, este o varianta cu aceleasi calitati de rezistenta, dar cu alt potential de expresie estetica.
High-built poliester HBPE este o varianta noua de acoperire, cu o grosime de 50 µm, cu o stralucire expresiva si eleganta, calitati anticorozive superioare si o excelenta rezistenta la zgariere. HBPE este indicat pentru zone cu grad ridicat de poluare.

Tabla faltuita

Tehnica faltului dublu si fixarea sigura prin intermediul clipsurilor fac acoperisul faltuit adaptabil in orice situatie, lasand arhitectilor libertate deplina, chiar la cladiri aflate in medii corozive deosebite.
Operatiunile de profialre si faltuire ale tablei plane se pot realiza la cele mai scazute temperaturi de lucru dintre toate tablele prevopsite existente pe piata in acest moment. Acoperisul Lindab Artline este disponibil in 16 nuante coloristice, cu acoperire High-Built Poliester lucioasa sau mata, plus varianta Aluzinc (185 g/mp2). Aceasta este o gama deopotriva interesanta si sugestiva.

Nou de la Lindab

tigla metalica Lindab Skane este o varianta accesibila si eficienta pentru acoperisul casei. Aceasta imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului zincat la cald si acoperit cu straturi succesive de pasivizant, grund si vopsea. Acoperisurile realizate cu tigla metalica Lindab Skane au 15 ani garantie, in timp ce durata de viata, testata in conditii aspre de clima, este de peste 50 ani.

Tabla cutata

Gama completa de profile si accesorii produse de Lindab vine in intampinarea oricarei nevoi constructive, indiferent de cerintele de ordin functional, al durabilitatii sau al aspectului. Tablele cutate Lindab sunt concepute pentru a deservi segmente variate ala activitatii de constructii. Otelul special folosit si diversitatea profilelor asigura rigiditatea si capacitatea portanta necesare.
Lindab Coverline se dovedeste a fi materialul de constructie economic si cu cea mai flexibila aplicabilitate din domeniu, fiind folosit atat pentru renovarea constructiilor vechi, cat si pentru placarea sau chiar realizarea integrala a constructiilor noi.
Gama variata de culori, in combinatie cu o paleta la fel de generoasa de profile si accesorii concura la obtinerea de exterioare estetice, perfect adaptabile gustului si nevoilor fiecaruia.

Ferestre de mansarda

VELUX aduce lumina in casa ta!

    Calitatea superioara, designul si finisajele elegante, usurinta utilizarii si serviciile integrate sunt cele care impreuna au creat popularitatea produselor VELUX in intreaga lume. Una dintre caracteristicile ferestrelor de mansarda VELUX este modul diferit in care fiecare considera sa le utilizeze pentru a facilita accesul sporit de lumina naturala in propria locuinta.
Aveti nevoie de o camera de oaspeti suplimentara, o bucatarie, o baie sau un dormitor? Solutia de care aveti nevoie se gaseste la nivelul mansardei. VELUX propune solutii avantajoase pentru realizarea oricarui tip de proiect de extindere si imbunatatire a spatiului de locuit.

Aerisire permanenta

    Ferestrele de mansarda VELUX au fie fanta de aerisire, fie clapeta de ventilatie actionata odata cu bara de operare, usor de manevrat si situate in partea superioara a ferestrei, care permit improspatarea permanenta a aerului din incaperi. in ambele cazuri sistemul este prevazut cu un filtru de aer integrat care impiedica patrunderea prafului si a insectelor in interior.

Jgheaburi si burlane, elemente si accesorii pluviale

Jgheaburi si burlane, elemente si accesorii pluviale

Sistemul Lindab Rainline este disponibil intr-o gama de 8 culori distincte. Din acest motiv, combinatia potrivita pentru locuinta ta este usor de facut, fie aducand complementaritate casei in ansamblu, fie creand accente indraznete. De ce sa nu alegi, de exemplu, jgheaburi si burlane de un rosu aprins, care sa incadreze o fatada de culoare alba? Sau de ce sa nu montezi jgheaburi si burlane aramii pe un perete de piatra gri? Sau, si mai bine, de ce sa nu combini jgheaburi de culoare rosie cu burlane albe pentru a se asorta cu acoperisul si tamplaria? Orice combinatie este posibila pentru locuinta ta. Alegerea iti apartine.

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0723 575 254
Contact