Edy-And Construcţii Logo
Tabla Lindab Suceava
Sisteme de acoperiş din tablă tip ţiglă şi tablă fălţuită

Tablă tip ţiglă

Binecunoscutul profil al ţiglei Lindab Nordic 400 conferă eleganţă acoperişului dumneavoastră iar gama largă de culori, incluzând atât culori clasice cât şi moderne, cu strat lucios sau mat al suprafeţei, vă oferă libertate deplină în alegere. Acoperişul din ţigle metalice Lindab Nordic 400 satisface cele mai exigente gusturi în materie. Acoperişul din ţigle metalice este disponibil într-un număr mare de culori şi nuanţe, toate în varianta de acoperire cu poliester - cel mai bun sistem testat de pe piaţă.
Poliesterul lucios - PE, în strat cu grosime de 25 µm, este cea mai frecvent utilizată variantă de acoperire, oferind culori strălucitoare şi o durată mare de viaţă. Adăugaţi la acestea preţul atractiv şi veţi avea o alternativă de acoperire excelentă.
Poliesterul mat - MPE, cu o grosime de 30 µm, este o variantă cu aceleaşi calităţi de rezistenţă, dar cu alt potenţial de expresie estetică.
High-built poliester HBPE este o variantă nouă de acoperire, cu o grosime de 50 µm, cu o strălucire expresivă şi elegantă, calităţi anticorozive superioare şi o excelentă rezistenţă la zgâriere. HBPE este indicat pentru zone cu grad ridicat de poluare.

Tablă fălţuită

Tehnica falţului dublu şi fixarea sigură prin intermediul clipsurilor fac acoperişul fălţuit adaptabil în orice situaţie, lăsând arhitecţilor libertate deplină, chiar la clădiri aflate în medii corozive deosebite.
Operaţiunile de profialre şi fălţuire ale tablei plane se pot realiza la cele mai scăzute temperaturi de lucru dintre toate tablele prevopsite existente pe piaţă în acest moment. Acoperişul Lindab Artline este disponibil în 16 nuanţe coloristice, cu acoperire High-Built Poliester lucioasă sau mată, plus varianta Aluzinc (185 g/mp2). Aceasta este o gamă deopotrivă interesantă şi sugestivă.

Nou de la Lindab

Ţigla metalică Lindab Skane este o variantă accesibilă şi eficientă pentru acoperişul casei. Aceasta îmbină aspectul clasic de ţiglă cu rezistenţa oţelului zincat la cald şi acoperit cu straturi succesive de pasivizant, grund şi vopsea. Acoperişurile realizate cu ţiglă metalică Lindab Skane au 15 ani garanţie, în timp ce durata de viaţă, testată în condiţii aspre de climă, este de peste 50 ani.

 

Fabrică & Showroom

Str. Castelului FN
Salcea 727475
jud. Suceava
Tel/Fax: 0330 505 270
Tel: 0723/575 254
E-mail: info@edyand.ro
Web: www.edyand.ro

Apartamente noi în Suceava

Garsoniere şi apartamente noi în Suceava

Parteneri


Sunteti la  : Edy-And Construcţii Sisteme de Acoperis