Edy-And Construcţii Logo
Ferestre de mansardă

    VELUX aduce lumina în casa ta!

    Calitatea superioară, designul şi finisajele elegante, uşurinţa utilizării şi serviciile integrate sunt cele care împreună au creat popularitatea produselor VELUX în întreaga lume. Una dintre caracteristicile ferestrelor de mansardă VELUX este modul diferit în care fiecare consideră să le utilizeze pentru a facilita accesul sporit de lumină naturală în propria locuinţă.
    Aveţi nevoie de o cameră de oaspeţi suplimentară, o bucătărie, o baie sau un dormitor? Soluţia de care aveţi nevoie se găseşte la nivelul mansardei. VELUX propune soluţii avantajoase pentru realizarea oricărui tip de proiect de extindere şi îmbunătăţire a spaţiului de locuit.

    Aerisire permanentă
    Ferestrele de mansardă VELUX au fie fantă de aerisire, fie clapetă de ventilaţie acţionată odată cu bara de operare, uşor de manevrat şi situate în partea superioară a ferestrei, care permit împrospătarea permanentă a aerului din încăperi. În ambele cazuri sistemul este prevăzut cu un filtru de aer integrat care împiedică pătrunderea prafului şi a insectelor în interior.

    Transport. Montaj. Asistenţă.

Descarcă broşura

 

Fabrică & Showroom

Str. Castelului FN
Salcea 727475
jud. Suceava
Tel/Fax: 0330 505 270
Tel: 0723/575 254
E-mail: info@edyand.ro
Web: www.edyand.ro

Apartamente noi în Suceava

Garsoniere şi apartamente noi în Suceava

Parteneri


Sunteti la  : Edy-And Construcţii Sisteme de Acoperis Ferestre de mansarda