Edy-And Construcţii Logo
Servicii

Servicii

1. OFERTARE

Fiind interfata cu clientii, ofertarea reprezinta una din verigile importante ale firmei noastre.
Cerintele pietei fiind tot mai mari, orientarea clientilor facandu-se catre calitate, departamentul nostru tehnic/ofertare - este compus din ingineri cu experienta in domeniu, fiind gata sa va sfatuiasca in alegerea variantelor economico-functionale, optime.
Programele informatice pe care firma noastra le foloseste in realizarea ofertelor, contin elementele caracteristice fiecarei lucrari, inclusiv detalii tehnice, pretul pe fiecare tipologie, cota de discount acordata.

2. PROIECTARE

Pentru asigurarea calitatii, firma noastra dispune de:
un colectiv de profesionisti: ingineri, economisti, muncitori, toti cu inalta calificare si multa experienta in acest domeniu, ce pot asigura realizarea unor lucrari cu un grad sporit de dificultate tehnica, satisfacand cele mai inalte cerinte ale clientilor, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si in ceea ce priveste termenele de executie;
programe informatice de proiectare si optimizare de cea mai inalta calitate si productivitate, ce asigura o pierdere minima de material, care se reflecta in preturile mici ale firmei noastre.

3. MASURATORI

Firma noastra realizeaza masuratorile tamplariei necesare spatiului de montaj, dimensionând, evaluând si indicând cele mai bune variante de tâmplarie în functie de conditiile existente.

4. TRANSPORT SI MONTAJ

Transportul este realizat de catre firma noastra prin folosirea autoturismelor proprii, echipate cu stative speciale ce permit transportul fara riscuri a tamplariei si a geamurilor.
Aceste elemente asigura o livrare la termenul stabilit in contract, a intregii lucrari, punctualitatea si promptitudinea, fiind apreciata de toti clientii nostri.

Deoarece calitatea unei tamplarii este influentata de calitatea montajului, acesta este executat de catre firma noastra cu personal profesionist, folosindu-se materiale de cea mai buna calitate: ancore de otel, suruburi autofiletante, bolturi si accesorii de fixare, spuma poliuretanica, silicon, respectandu-se intocmai specificatiile de montaj pentru ferestre si usi destinate locuintelor, asigurandu-se parametrii statici impusi.

Montajul este executat de un personal cu o vasta experienta, in conditii de maxima acuratete, rapiditate si profesionalism.

5. GARANTIE SI POST-GARANTIE

SC Edy-And Constructii SRL ofera o garantie de :
10 ani, pentru feronerie ROTO NT
3 ani, pentru geamul termopan low-e cu argon
2 ani, pentru tamplaria de interior
2 ani, pentru montaj
pentru produsele comercializate in cazul respectarii conditiilor de mai jos. Termenul de garantie curge de la data achizitionarii si montarii. Asigurarea garantiei se face prin remedierea sau inlocuirea componentelor defecte sau, dupa caz, a intregului produs.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte urmatoarele indicatii:
1. In momentul aparitiei unei defectiuni, cumparatorul va inceta sa utilizeze produsul.
2. Cumparatorul nu va interveni asupra produsului pentru o eventuala incercare de remediere.

Dreptul la garantie se pierde in urmatoarele cazuri:
defectarea s-a produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare
produsul a suportat interventia unor alte persoane decat personalul specializat al SC Edy-And Constructii SRL
clientul nu prezinta factura si certificatul de garantie al produsului
Nu fac obiectul garantiei:
defectiunile ce decurg din montarea necorespunzatoare, in cazul in care montajul a fost realizat de catre client si nu de personalul specializat al SC Edy-And Constructii SRL
defectele de aspect neconstatate si nesemnalate la achizitionare sau montare si care nu se datoreaza unor defecte ascunse ale materialelor
mici deteriorari, de genul zgarieturilor sau rupturilor elementelor demontabile care nu au fost aduse la cunostinta reprezentantului SC Edy-And Constructii SRL in momentul achizitionarii

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Declaram pe propria raspundere ca produsele ce fac obiectul prezentului document sunt in conformitate cu prevederile art.5 din HG nr.1.022/2002 (privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului), adica NU pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu au impact negativ asupra mediului. De asemenea, ele sunt in conformitate cu caietele de sarcini si alte documente normative specifice.

Pentru produsele ce nu sunt productie proprie, SC Edy-And Constructii SRL garanteaza calitatea componentelor si manufacturii acestora in conformitate cu certificatele de calitate eliberate de producator.
 

Fabrică & Showroom

Str. Castelului FN
Salcea 727475
jud. Suceava
Tel/Fax: 0330 505 270
Tel: 0723/575 254
E-mail: info@edyand.ro
Web: www.edyand.ro

Apartamente noi în Suceava

Garsoniere şi apartamente noi în Suceava

Parteneri


Sunteti la  : Edy-And Construcţii Tamplarie Lemn Servicii