Edy-And Construcţii Logo
Tehnologie

Lemn stratificat


Tamplaria exterioara din lemn stratificat castiga tot mai mult teren in detrimentul celor din pvc si aluminiu. Lemnul triplu stratificat fara defecte (fara noduri) este un element stabil dimensional, fapt care ii confera lemnului avantaje net superioare. Tratarea cu lacuri hidrorezistente a tamplariei exterioare confera rezistenta si estetic acesteia.
Caracteristici
  • lemn stratificat pin nordic, meranti, frasin sau stejar
  • izolare termica k=1.1-1.8w/mpk
  • izolare acustica r=32db
  • deschiderea unul sau doua plane
  • previne formarea condensului
  • etansarea prin garnitura profilata
  • lacrimar din aluminiu
  • geam termopan 4-16-4, float, argon, low-e
  • feronerie Roto NT E5 garantie 10 ani
Materialele folosite în executia ferestrelor noastre pot fi alese dintr-o larga varietate de esente: meranti, stejar, pin nordic, brad, molid etc. Putem satisface toate cerintele dumneavoastra, indiferent de gradul lor de dificultate tehnica si de stilul arhitectonic cerut.

STRUCTURA

Tamplaria exterioara este profil termopan “Soft Line”(68/80mm), structura este stratificata (trei straturi de lemn). Profilele sunt realizate din trei straturi de lemn, de diferite esente (brad, molid, stejar, frasin, meranti) ce sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne si a exclude posibilitatea tensionarii in timp. Stratificarea se realizeaza in presa speciala, cu adezivi speciali clasa D4, rezistenti la umiditate.

FERONERIA

Tamplaria este dotata cu feronerie ROTO NT E5. Lacrimarul este din aluminiu maro. Acesta este prevazut cu gauri de drenaj iar pe capete profile din cauciuc, toate acestea pentru directionarea cat mai exacta a picaturii de apa. Cremoanele ROTO se incadreaza perfect în structura generala datorita formei si culorii bine definite.

GARNITURI

Tamplaria este dotata cu garnituri speciale pentru acest profil . Etanseizarea se realizeaza prin intermediul chederelor de elastomer si silicon.

FINISAREA

Dupa finisarea finala (manuala) se aplica doua straturi de lac pe baza de apa, de import Germania (speciale pentru exterior) SIKKENS. Lacurile si vopselele aplicate protejeaza lemnul contra umiditatii, razelor UV precum si a procesului de inghet-dezghet repetat. Astfel s-a constatat ca, prelucrat corespunzator, lemnul nu se deformeaza si nu se distruge, iar folosirea lui intr-o proportie cat mai mare, determina un microclimat sanatos si odihnitor.
Lacurile si baiturile hidrodiluabile, sunt disponibile intr-o gama practic nelimitata de nuante: paltin, fag, artar, stejar, cires, mahon, nuc, teck, merbau, wenge,etc.

FORME

Tamplaria poate fi executata in orice culoare, forma si dimensiune (atat timp cat se incadreaza in normele de rezistenta). Foarte important este ca societatea noastra poate executa acest tip de tamplarie si pe romanat (arcada) le cele mai inalte standarde.

GEAMUL

Geamul termopan de 24 mm grosime utilizeaza în exclusivitate sistemul low-e cu argon. Sticla se poate personaliza, în functie de cerintele arhitectului dumneavoastra, dupa o suma de caracteristici suplimentare: reflexivitate, proprietati antiefractie, design ornamental, bombare, etc.
 

Fabrică & Showroom

Str. Castelului FN
Salcea 727475
jud. Suceava
Tel/Fax: 0330 505 270
Tel: 0723/575 254
E-mail: info@edyand.ro
Web: www.edyand.ro

Apartamente noi în Suceava

Garsoniere şi apartamente noi în Suceava

Parteneri


Sunteti la  : Edy-And Construcţii Tamplarie Lemn Tehnologie